Op zoek naar een goede geluidsman?

Voor vragen en boekingen

Tel.  06 – 532 03 033 of  stuur een bericht

Ik, Olivier Nijs, ben freelance geluidsman in hart en nieren. Ik zorg voor een vlekkeloze geluidsregistratie bij uw media productie. Denk daarbij aan: film-, documentaire, commercial of bedrijfsfilm. Daarnaast ben ik  prettig in de omgang en steek graag mijn handen uit de mouwen.

Snel inzetbaar

Omdat ik de beschikking heb over meerdere eigen geluidssets ben ik snel en flexibel inzetbaar.

Korting

Mijn prijzen zijn zeer concurrerend. Meerdaagse kortingen zijn bespreekbaar.

Recent bericht

Rottum
konkav-kast

Interview voor Konkav KAST

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door Meike van Zandvoort…

Première Nieuwe Tilburgers

Vrijdag 27 mei is de première van de serie portretten die ik…
De Levende Rivier

Levende Rivier Review (Blu-ray) - Nederlands natuurschoon in beeld gebracht

Nederland is maar een klein landje. Maar de natuur die we hebben is stiekem erg mooi. Ruben Smit laat ons mee op een ontdekkingstocht over het Nederlandse rivierengebied. Het resultaat is een documentaire van in totaal twee uur. Lees hoe indrukwekkend dit is in de Levende Rivier Review!
De Levende Rivier

De Levende Rivier

Een brutaal mens heeft de halve wereld zeggen ze altijd. Zo leerde ik Ruben kennen. Via vogelgeluiden expert Henk Meeuwsen hoorde ik dat hij mij een vervelend heerschap vond. Dit omdat ik een aantal keer reacties had gegeven op beelden die hij op Facebook had geplaatst. Overigens altijd met de beste bedoelingen. Zo zie je maar hoe anders het geschreven woord kan worden opgevat. Ik had namelijk gezegd dat ik vond dat het geluid bij de door hem geplaatste filmfragmenten absoluut geen recht deed aan de prachtige beelden.
Ijsvogel

Natuurserie De Terugkeer van

/
Op vrijdagavond 20 november om 21:30u is het eindelijk zo ver. Deel 1 van de driedelige natuurdocumentaire serie van filmer Cees van Kempen waaraan ik het afgelopen half jaar keihard heb gewerkt is te zien op NPO1 bij BNN-VARA. Deze eerste aflevering zal geheel in het teken staan van de ijsvogel. Onlangs won deze documentaire nog de publieksprijs op het Wildlife Film Festival Rotterdam, waar de film als openingsfilm getoond werd. De afleveringen daarna gaan over torenvalken en bevers. Deze dieren hebben gemeen dat ze alledrie terug zijn gekeerd in ons land door het verbeterde natuurbeleid in Nederland.
Hans en Maddy Verseput

Cineast Tjeerd Muller vertelt de verhalen van Schouwen-Duiveland

Tjeerd Muller heeft van oudsher een band met Schouwen-Duiveland. Hij wil de verhalen van het eiland vertellen. Om te beginnen in een documentaire over de verzetsgroep De Tien van Renesse.
Tjeerd Muller

Documentaire over Tien van Renesse

/
De nieuwe stichting Schouwen Film gaat als eerste een documentaire-film maken over de aangrijpende gebeurtenissen rondom ‘de Tien van Renesse’. Oprichter van de stichting is Tjeerd Muller (36), een filmmaker uit Utrecht, die een speciale band heeft met het eiland. Hij werkt al jaren als producent, regisseur en editor in de Randstad. Naast alle commerciële producties was er een dringende behoefte bij Muller om echte inhoudelijke films te gaan maken op zijn geliefde eiland.
De Levende Rivier

Natuurfilms uit Nederland

/
Dit jaar spelen een aantal natuurdocumentaires een belangrijke…

Klanten zeggen over mij:

“Olivier is een zeer prettige en vakbekwame man om mee samen te werken”

“Als ik Olivier het geluid laat doen hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken”

Recente producties

Klanten

Worldvisuals filmprodcties
SoVideo
Zuidenwind Filmprodcties
Zweites Deutsches Fernsehen
VARA Omroep
True North Productions
Speakeasy videoproductions
Pupkin filmproducties
Omroep Brabant
National Geographic Channel
Lumineus videoproducties
Fullframe videoproducties
Four Corners film en videoproducties
Binger Filmlab
Arte