Berichten

Poster_Never_be_Clever

Eerder dit jaar, de periode ben ik even kwijt, heb ik documentairemaker Tamino Parren geholpen bij het draaien van zijn  afstudeerproject. Een korte documentaire of Wouter. Een gitaarbouwende mangastrip tekenaar. Wat mij meteen aansprak toen Tamino mij benardere of ik hem wilde helpen is het feit dat Wouter samen met zijn broer allebei thuis wonen om te zorgen voor hun vader die aan MS lijdt. Nu is dat al bijzonder voor twee jongens van rond de 30, maar het is pas echt bijzonder wanneer je weet dat zij beiden autistisch zijn.

Never be Clever

Een portret van Wouter, een fanatieke gitaarbouwer en tekenaar van Japanse manga strips. Het personage Daria uit de gelijknamige animatieserie speelt een belangrijke rol in zijn werk. Wouter is zich heel bewust van het beeld dat van hem in de loop der tijd is ontstaan door zijn werk en weet dit op zijn eigen manier te relativeren.

15 december gaat de documentaire in premiere in het Lingehuis in Geldermalsen om 15:00

Afgelopen zondag heb ik een pilot scene gedraaid voor de afstudeerfilm van Ivo van Aart. Samen met Daan Windhorst heb hij een verhaal ontwikkeld wat hij wil gaan verfilmen, Daan heeft afgelopen maanden geschreven aan een spannend verhaal met de werktitel Quantum Zeno. Een absurde fantasievolle film over het onnavolgbare van emoties.
Samen met een illustrator gaat Ivo de komende maanden aan het werk om dit pretentieuze project gefinancierd te krijgen.  Het camerawerk word gedaan door Paul Damen.

In de eerste scene zijn te zien: Joeri Heegstra (Melle), Cas Enklaar (Lou) en Relingde de Graaff (Iona)