Berichten

Vanaf heden kunnen ook jullie allemaal mee lachen met, volgens mij, de draaidag waarop in mijn leven  als geluidsman het meest heb gelachen tot nu toe. Het komt dan ook niet elke dag voor dat ik een bekende Nederlander in zijn gezicht moet slaan met een microfoonhengel.

Check de link om ook mee te kunnen lachen.Vanaf heden kunnen ook jullie allemaal mee lachen met, volgens mij, de draaidag waarop ik het meest heb gelachen tot nu toe. Het komt dan ook niet elke dag voor dat ik een bekende Nederlander in zijn gezicht moet slaan met een microfoonhengel.

Check de link om ook mee te kunnen lachen.

Op 4, 5 en 6 november 2011 vindt het Eindhovens Film Festival plaats, in het kort EFF! Op zaterdag 5 november zal de korte film Ontwaking van Jamel Aattache in premiere gaan. Tevens zal ook Prosopagnosia van Hugo Keijser worden vertoond. Voor beide producties heb ik het geluid opgenomen.

Filmplatform BROET wil onafhankelijke filmmakers een kans geven zich te ontplooien in film en vind het tijd om talent meer in de schijnwerpers te zetten. Waar kan dit nu beter dan op een filmfestival? BROET startte dan ook in 2010 met de organisatie van het eerste Eindhovens Film Festival, gericht op filmmakers van onafhankelijke filmproducties.

Om beginnend talent, maar ook professionals, die nog geen grote productiemaatschappij achter zich hebben staan, eens een kans te geven is er een limiet gesteld aan het budget van de films binnen het programma van het festival. Films die op het EFF worden vertoond mogen niet meer dan 100.000 euro hebben gekost.

Tijdens het festival worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, masterclasses van mensen uit het vak, een filmquiz, de mogelijkheid zelf een filmpje te maken, een divers filmprogramma en natuurlijk de uitreiking van de films die door onze jury bekroond gaan worden met een Gouden Camera!