Berichten

Zoombanner

In augustus van dit jaar was ik samen met filmmaker Jesse van Venrooij betrokken bij het project Zoom 24 van Zorgbelang Brabant en Praatmetons. Een voorlichtingsfilm waarin 6 jongeren gedurende 24 uur worden gevolgd. Deze jongeren hebben allen op hun eigen manier ervaringen met jeugdzorg. Intussen zijn zij op een punt in hun leven gekomen waarin zij voorlichting geven aan zorgverleners of hoe zij hun verleden in de zorg hebben ervaren.

Premiere

21 november zal de film in premiere gaan in de Euroscoop bioscoop in Tilburg. Entree is gratis.

Extra Voorstellingen

Op woensdag 11 december a.s. is er een extra matinee van Zoom24 in de Cinecitta/Filmfoyer (40 heerlijke fauteuils). Er zijn maar liefst drie voorstellingen met op elke voorstelling aansluitend een discussieronde; geleidt door onze eigen jongeren. De entree is gratis. Parkeren en koffie zijn wel voor eigen rekening.

De tijden waarop Zoom24 draait zijn: 11.30 uur, 13.00 uur en 14.30 uur.

Wil jij bij een van deze voorstellingen zijn? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Zoom 24

In het kader van boeien en binden van jongeren uit de jeugdhulp, verzorgt ons jongerenpanel een nieuw filmproject over 6 jongeren.

Zorg, social media, uitkeringen, beperkingen; deze jongeren hebben er 24 uur per dag mee te maken. In een compilatie van 6 keer 24 uur worden 6 jongeren getoond in hun kwetsbaarheid EN hun kracht. Hoe zet je talent in, hoe benut je jouw mogelijkheden en wat betekent eigen regie nou in de dagelijkse praktijk? Op 21 november is de premiere in de Tilburgse Euroscoop voor 400 gasten. Naast betrokkenheid van vele sociale participanten wordt er door jongeren een rap verzorgd, is er een dromenspel, meet & greet, stellingenspel, infomarkt, snelrijm, dvd-presentatie en afterparty. ‘Belangrijk vinden wij dat er MET ons ipv over ons wordt gepraat; wat vind jij?’

Het filmproject is opgezet door het jongerenpanel van Zorgbelang Brabant dankzij samenwerking met oa Jong@work, R-NewT, Jong@breda, Juzt, Kompaan en de Bocht, Amarant, stichting de Noodkreet, 2live Kamers met Kansen, stichting Jong Actief, GGzE en anderen.

Ideale Liefde

Ideale Liefde is geselecteerd voor de online competitie van het Nederlands Film Festival. Nu is het dus aan jullie om allemaal te gaan stemmen. Klik hier en zoek op Ideale Liefde. Veel succes.

Afgelopen week ben ik bezig geweest met de audionabewerking van We Made it. Een documentaire over het 48 Hour Film Project.

In deze documentaire gaan drie teams de ultieme uitdaging aan om een film binnen 48 uur te maken gedurende het 48 Hour Film Project in Amsterdam. De ultieme rollercoaster waarbij het gaat om vriendschap, familie, passie en film.

Regie: Ton van Belle, Nicole van de Laarschot en Ron Visser
Camera: Daniël Kuipers, Rick Heijne, Lennart Elgershuizen en Marco Timmerman
Geluid: Peter-Paul Timmermans, Raoul Popma, Marzouk Magouz en Richard Wilder.
Producent: Francois Pieneman
Uitvoerend producent: Bjorne Willemsen
Productieleiding: Yvette Dorrepaal

Naar een idee van Bjorne Willemsen

Meer informatie is hier te vinden

Ideale Liefde

Vanaf vandaag staat aflevering 1 van de webserie Ideale Liefde online op EU1. Voor deze serie verzorg ik de audionabewerking en gooi af en toe een hengeltje uit.

Ideale Liefde is een romantische komedie over politiek of een politieke komedie over romantiek, hoe dan ook een online serie over het vieren van liefde.
Met: Niels van der Laan & Hanneke Last, Dewi Reijs, Martine Dukker, Reinier Noordzij, Jelle Menges, Isis Cabolet, Xander van Vledder e.v.a.

Ideale Liefde is een idee van Bart Juttman en Sia Hermanides.

Meer informatie volgt op de website