Berichten

Onlangs is De Ark, een project van derdejaars studenten van de HKU uitgezonden op Omroep Gelderland. Via de site is deze korte film in zijn geheel te bekijken. Ondanks het feit dat ik maar een zeer bescheiden bijdrage heb geleverd aan deze productie wil ik hem toch graag onder de aandacht brengen.

Verder zijn Ivo van Aart, Paul Damen en Daan Windhorst en druk bezig om zijn afstudeerfilm Quantum Zeno te promoten. Via Cinecrowd is dit project te ondersteunen, maar wacht niet te lang.

Omdat de HKU geen eigen geluidsmensen opleidt,  zijn studenten aangewezen op buitenstaanders als ik wanneer zij voor hun afstudeerprojecten een geluidsman nodig hebben. Nu heb ik niet de ambitie om aan elke studentenfilm mee te werken, maar ik vind het een erg leuke manier om jonge aankomende professionals te leren kennen.Onlangs is De Ark, een project van derdejaars studenten van de HKU uitgezonden op Omroep Gelderland. Via de site is deze korte film in zijn geheel te bekijken. Ondanks het feit dat ik maar een zeer bescheiden bijdrage heb geleverd aan deze productie wil ik hem toch graag onder de aandacht brengen.

Verder zijn Ivo van Aart, Paul Damen en Daan Windhorst en druk bezig om zijn afstudeerfilm Quantum Zeno te promoten. Via Cinecrowd is dit project te ondersteunen, maar wacht niet te lang.

Afgelopen zondag heb ik een pilot scene gedraaid voor de afstudeerfilm van Ivo van Aart. Samen met Daan Windhorst heb hij een verhaal ontwikkeld wat hij wil gaan verfilmen, Daan heeft afgelopen maanden geschreven aan een spannend verhaal met de werktitel Quantum Zeno. Een absurde fantasievolle film over het onnavolgbare van emoties.
Samen met een illustrator gaat Ivo de komende maanden aan het werk om dit pretentieuze project gefinancierd te krijgen.  Het camerawerk word gedaan door Paul Damen.

In de eerste scene zijn te zien: Joeri Heegstra (Melle), Cas Enklaar (Lou) en Relingde de Graaff (Iona)