Berichten

Focus op het niks. Wat is echt belangrijk? Het gros van waar je mee bezig bent kan zo de prullenbak in. De dagelijkse bezigheden zorgen voor een vertroebeling van de focus. Wat blijft er over als deze bezigheden weg worden gehaald?
Ik zit op een punt waarop het lijkt dat ik elk moment een ingeving/inzicht kan krijgen in het geen waar ik naar op zoek ben. Maar die helderheid nog niet heb, maar wel voel aankomen. Een sterke behoefte om met geestverwanten te discussiëren om voor mezelf duidelijkheid te krijgen.
Wat is er aan de hand dat het ineens lijkt dat andere zaken veel belangrijker aan het worden zijn. Dat ik me steeds meer stoor aan de kapitalistische pogingen van de medemens om zicht te verrijken op armzielige methodes. De doorzichtigheid waarmee dit gepaard gaat. Egoïsme lijkt altijd centraal te staan. De leegheid/betekenisloosheid van het geld.

Lees meer