Vanaf begin november geef ik naast mijn werk als geluidsman één dag in de week les op het Koning Willem I College in Den Bosch. Voor de Academie Media, Art & Performance ga ik de geluidslessen verzorgen voor de 1e en 2e jaars leerlingen van de opleiding cameraman/filmmaker.

Deze opleiding is een professionele en hoogwaardige studie, die leerlingen klaarmaakt voor functies in de wereld van videotechniek. Binnen de opleiding wordt extra aandacht besteed aan research, vormgeving/ont-werpen, organisatorische vaardigheden en project-management. Het doel: leerlingen optimaal voorbereiden op een vervolgstudie aan een academie of hogeschool. De opleiding kent geen afstudeerrichting geluidsman/vrouw.Vanaf begin november geef ik naast mijn werk als geluidsman één dag in de week les op het Koning Willem I College in Den Bosch. Voor de Academie Media, Art & Performance ga ik de geluidslessen verzorgen voor de 1e en 2e jaars leerlingen van de opleiding cameraman/filmmaker.

Deze opleiding is een professionele en hoogwaardige studie, die leerlingen klaarmaakt voor functies in de wereld van videotechniek. Binnen de opleiding wordt extra aandacht besteed aan research, vormgeving/ont-werpen, organisatorische vaardigheden en project-management. Het doel: leerlingen optimaal voorbereiden op een vervolgstudie aan een academie of hogeschool.