Westpoint

In december heb ik samen met documentairemaakster Jenny van den Broeke de eerste interviews opgenomen voor haar documentaire Microkosmos Westpoint. MicroKosmos NL is ontwikkeld in het kader van de documentairecompetitie Brabant Beauties van Omroep Brabant televisie. De jury onder leiding van Monique van de Ven koos het voorstel van Jenny uit voor een startsubsidie.  Eerder, in het kader van de competitie Liefde in Brabant, werd ook het voorstel van Jenny voor de documentaire Blinde Liefde door dezelfde jury uitgekozen voor een productiebijdrage.

Zoektocht naar persoonlijk geluk in tijden van crisis

We leven in onzekere tijden en dat gaat voorlopig nog niet veranderen. Europa wankelt en de Nederlandse economie moet flink bezuinigen. Het is de vraag of we de welvaartstandaard waar we aan gewend zijn kunnen behouden. De ontwikkelingen van nu kunnen de structuur van de samenleving blijvend gaan veranderen. Nu de welvaart stokt, ligt de weg open om nieuwe keuzes te overwegen. Geld alleen is niet langer zalig makend, maar wat dan wel?

De komende weken gaan we verder met het opnemen van interviews en het draaien van de eerste beelden voor deze documentaire. De productie ligt in handen van Ernstmedia.