Stefan heeft een ster gevangen

Stefan heeft een ster gevangen is een korte film van regisseur Michiel Ten Kleij en gaat over de 9 jarige Stefan wiens leven op het punt staat te veranderen wanneer hij een ster vangt op zijn balkon.

Via Crowdfunding is het Michiel gelukt om een bescheiden bedrag op te halen om deze film mogelijk te maken. Ook door een niet aflatende stroom sponsoren en vrijwilligers. Ook Olivier Nijs Geluid heeft zijn steen hieraan bijgedragen.

Synopsis

Een week voor zijn verjaardag maakt de fantasievolle Stefan iets wonderlijks mee. Op een slapeloze nacht staart hij vanaf zijn balkon naar de sterrenhemel. Op deze avond lijken de sterren dichterbij te staan dan normaal. Wanneer Stefan een vallende ster ziet, grijpt hij een weckpot en houdt hem in de lucht. Een tweede vallende ster valt. Hij kan zijn ogen niet geloven! Stefan heeft een Ster gevangen.

Eigenlijk heeft hij niemand om dit bijzondere voorval mee te delen. Daarom verstopt Stefan de Ster onder zijn bed. Op school tekent hij dingen in zijn schrift die vooral over astronomie gaan. Hij dagdroomt over wat hij onder zijn bed heeft verstopt. In de bibliotheek zoekt Stefan in ingewikkelde boeken over de sterrenkunde, maar kan niets vinden over gevangen sterren. Lees verder op de website van Stefan

Volg de vorderingen van deze film via Facebook