studio opstelling 2012

Onlangs ben ik voor de nabewerkings werkzaamheden in de studio overgestapt naar Avid Pro Tools. Een grote verandering na een kleine 20 jaar te hebben gewerkt met Cubase / Nuendo. De eerste week voelde ik me compleet onthand, maar intussen ben ik zeer tevreden met de functionaliteit die ik nu tot mijn beschikking heb. En ben nu druk bezig om weer op snelheid te komen.  Bijkomend voordeel is dat ook de samenwerking met mijn Sound Devices 788 recorder nu veel beter is geïntegreerd.  Ook de Waves plugin collectie weer helemaal up-to-date.

 

Tot slot zal binnenkort ook de akoestiek van de studio flink onderhanden worden genomen om de luisterervaring  te verbeteren. Kortom weer helemaal klaar om het komend jaar flink vooruit te kunnen en mooie projecten te mixen.

Onlangs ben ik voor de nabewerkings werkzaamheden in de studio overgestapt naar Pro Tools. Een grote verandering na een kleine 20 jaar te hebben gewerkt met Cubase / Nuendo. De eerste week voelde ik me compleet onthand,maar intussen ben ik zeer tevreden met de functionaliteit die ik nu tot mijn beschikking heb. Ook de samenwerking met mijn Sound Devices 788 recorder is nu veel beter geïntegreerd.

Verder is ook de Waves plugin collectie weer helemaal up-to-date.