Berichten

Artikel Telegraaf regen cd

Vandaag werd het interview gepubliceerd in De Telegraaf over mijn binnenkort te release regen CD. Vervolgens werd ik weer door diverse media gebeld met de vraag of ik in hun programma tekst en uitleg wil komen geven over mijn fascinatie voor regen. Geweldig hoe er wordt gereageerd op mijn opnames. En natuurlijk kom ik graag uitleg geven over hetgeen ik met heel veel liefde en plezier doe. De Telegraaf maakte ook een kort filmpje over mijn regen cd. Met dank aan Persbureau van Eijndhoven.

Crowdfunding

Ondertussen is de tussenstand op Voordekunst op 75% uitgekomen met nog 20 dagen te gaan. Dus wat houd je tegen om nog een duit in het zakje te doen? Je krijgt er een prachtige cd voor terug. Wil je nog meer info over het project of een geluidsfragment van de cd? Ga dan naar deze pagina die ik speciaal daarvoor inrichtte.

Radio en televisie

Er waren legio regionale en landelijke radio- en tv programma’s die het leuk vonden om mij uit te nodigen om wat te vertellen over deze cd. o.a. 10x beter de zomer door van NTR, Omroep Brabant radio en TV, Hart van Nederland, Ochtendshow van Giel, Evers staat op, Ruud de wild, Knooppunt Kranenbarg enz.

Ruud Lubbers

Zaterdag 28 december wordt om 21:00u op Ned 2 het premiersportret over de jaren Lubbers uitgezonden. Ruud Lubbers was van de langstzittende minister-president van Nederland. Van 1982 tot 1994 was hij een bepalende factor in de Nederlandse politiek. Ongrijpbaar en invloedrijk. Hoe wist hij zo lang aan de macht te blijven?

In Andere Tijden Extra, gemaakt door Thomas Blom en Misha Wessel, spreken oud-ministers en ingewijden als Wim Kok, Elco Brinkman en de Amerikaanse oud-ambassadeur Paul Bremer over het premierschap van Lubbers. In Beeld: Politieke loopbaan Ruud Lubbers in vogelvlucht en lees nog veel meer over Lubbers op geschiedenis24. Meld je daar gelijk aan voor de nieuwsbrief.

De documentaire Het geheim van Ruud Lubbers in Andere Tijden Extra is vanavond van 21.00 tot 22.00 uur te zien bij NTR en VPRO op Nederland 2.