Berichten

Artikel Telegraaf regen cd

Vandaag werd het interview gepubliceerd in De Telegraaf over mijn binnenkort te release regen CD. Vervolgens werd ik weer door diverse media gebeld met de vraag of ik in hun programma tekst en uitleg wil komen geven over mijn fascinatie voor regen. Geweldig hoe er wordt gereageerd op mijn opnames. En natuurlijk kom ik graag uitleg geven over hetgeen ik met heel veel liefde en plezier doe. De Telegraaf maakte ook een kort filmpje over mijn regen cd. Met dank aan Persbureau van Eijndhoven.

Crowdfunding

Ondertussen is de tussenstand op Voordekunst op 75% uitgekomen met nog 20 dagen te gaan. Dus wat houd je tegen om nog een duit in het zakje te doen? Je krijgt er een prachtige cd voor terug. Wil je nog meer info over het project of een geluidsfragment van de cd? Ga dan naar deze pagina die ik speciaal daarvoor inrichtte.

Radio en televisie

Er waren legio regionale en landelijke radio- en tv programma’s die het leuk vonden om mij uit te nodigen om wat te vertellen over deze cd. o.a. 10x beter de zomer door van NTR, Omroep Brabant radio en TV, Hart van Nederland, Ochtendshow van Giel, Evers staat op, Ruud de wild, Knooppunt Kranenbarg enz.

De Blauwe Bank

De Telegraaf begint op 22 maart met de eerste internetsoap in Europa. Bekende soapsterren als Ruud Feltkamp, Gaby Blaaser, Pip Pellens, Pim Wessels, Marloes van der Wel en Pamela Teves spelen de hoofdrol in de dramaserie, die episodes van drie minuten heeft. Voor deze serie was ik als geluidsman verantwoordelijk voor het geluid op de set.

Op maandag, woensdag en vrijdag telkens om 11.30 komen er nieuwe afleveringen op de internetsite van Telegraaf.nl en Prive.nl en de soap is prima op zowel een tablet als de mobiele telefoon te bekijken.

Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar de site of volg ons op Facebook.