Audionabewerking

Audionabewerking

voor film- en TV producties

tel: 06-532 03 033
Olivier Nijs Geluid Studio 2013

Recente producties

Geluidsman Olivier Nijs en Frank Ikink

Op 25 oktober 2017 werd Tilburger Joost van der Werf geïnstalleerd als Pottekèèker van het openbaar carnaval in Kruikenstad. Samen met zijn filmploeg toog hij in het carnavalsjaar 2017-2018 door Kruikenstad om vijf verhaallijnen te volgen. Het betekende de start van een  uniek project waarin Joost op zoek ging naar de wereld die ‘Karneval in Kruikenstad’ heet.

Wat anderen over mij zeggen

Olivier heeft voor mijn bijzondere film set en interviewgeluid op locatie opgenomen, maar ook het audio-pallet ontworpen en de film afgemixt. Mede dankzij de expertise van Olivier was de film in de bioscoop een enorm succes, wat resulteerde in de Lions Film Award voor beste Zeeuwse film. Olivier weet de perfecte balans te vinden tussen muziek, score, actual geluid en sfeer neer te zetten die nodig is bij specifieke scenes. Voor een volgend bioscoopwaardig project zal ik zeker weer gebruik willen maken van zijn diensten.

“Olivier has a great acquipment and does his job professional.”

“Olivier has developed a broad range of skills in the field of sound recording. I had a pleasant collaboration with Olivier and hope to work with him again in the future.”

“Olivier is just Top-notch! He did excellent work at my latest short film (Awakening).”