Audionabewerking

Audionabewerking

voor film- en TV producties

tel: 06-532 03 033
Olivier Nijs Geluid Studio 2013

Recente producties

WAD Teaser

WAD; Leven op de grens van water en land

De vandaag gelanceerde teaser van de nieuwe natuurfilm ‘Wad; leven op de grens van water en natuur’ geeft een voorproefje van het filmische spectakel van volgend najaar. Als eerste filmploeg wist de crew van Ruben Smit Productions nog niet eerder gefilmde beelden te vangen, zoals de geboorte van de zeehonden en het onderwaterleven in de Waddenzee.

Wat anderen over mij zeggen

Olivier heeft voor mijn bijzondere film set en interviewgeluid op locatie opgenomen, maar ook het audio-pallet ontworpen en de film afgemixt. Mede dankzij de expertise van Olivier was de film in de bioscoop een enorm succes, wat resulteerde in de Lions Film Award voor beste Zeeuwse film. Olivier weet de perfecte balans te vinden tussen muziek, score, actual geluid en sfeer neer te zetten die nodig is bij specifieke scenes. Voor een volgend bioscoopwaardig project zal ik zeker weer gebruik willen maken van zijn diensten.

Tjeerd MullerStichting Schouwenfilm

“Olivier has a great acquipment and does his job professional.”

Marijke van der PuttenFilmmaker, sr.consultant, presidente ToonBeeldInspirae

“Olivier has developed a broad range of skills in the field of sound recording. I had a pleasant collaboration with Olivier and hope to work with him again in the future.”

Parisa Yousef DoustfilmmakerWebsite

“Olivier is just Top-notch! He did excellent work at my latest short film (Awakening).”

Jamel Aattacheregisseur, producenthttp://www.jamelaattache.nl