Voor vragen en boekingen

Tel.  06 – 532 03 033 of  stuur een bericht

Ik, Olivier Nijs, ben freelance geluidsman in hart en nieren. Ik zorg voor een vlekkeloze geluidsregistratie bij uw media productie. Denk daarbij aan: film-, documentaire, commercial of bedrijfsfilm. Daarnaast ben ik  prettig in de omgang en steek graag mijn handen uit de mouwen.

Snel inzetbaar

Omdat ik de beschikking heb over meerdere eigen geluidssets ben ik snel en flexibel inzetbaar.

Korting

Mijn prijzen zijn zeer concurrerend. Meerdaagse kortingen zijn bespreekbaar.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Recent bericht

Geluidsman Olivier Nijs en Frank Ikink

Dees is Karneval

Op 25 oktober 2017 werd Tilburger Joost van der Werf geïnstalleerd als Pottekèèker van het openbaar carnaval in Kruikenstad. Samen met zijn filmploeg toog hij in het carnavalsjaar 2017-2018 door Kruikenstad om vijf verhaallijnen te volgen. Het betekende de start van een  uniek project waarin Joost op zoek ging naar de wereld die ‘Karneval in Kruikenstad’ heet.
avid dock en S3

Studio upgrades

Omdat ik steeds meer werk op het gebied van audionabewerking verzorg zijn de wensen qua inrichting en voorzieningen in de studio flink gegroeid afgelopen jaar. Zo heb ik mijn oude Artist controllers ingeruild voor een Avid S3 en Dock. Is RME UFX II in de plaats gekomen van de UCX die echt te klein werd. Heb ik nu Genelec 8000 serie speakers rondom. Daarnaast heb ik ook mijn arsenaal aan plugins aangevuld.
WAD gouden film

Gouden film voor WAD

WAD heeft sinds de release op 4 oktober 110.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. De film is nog steeds in diverse zalen te zien.
goud-van-barabant-logo
WAD Teaser

WAD; Leven op de grens van water en land

De vandaag gelanceerde teaser van de nieuwe natuurfilm 'Wad; leven op de grens van water en natuur' geeft een voorproefje van het filmische spectakel van volgend najaar. Als eerste filmploeg wist de crew van Ruben Smit Productions nog niet eerder gefilmde beelden te vangen, zoals de geboorte van de zeehonden en het onderwaterleven in de Waddenzee.
Eelco

Tis goed zo

Eelco kiest voor de dood. Hij krijgt euthanasie. Een film over zijn missie om taboes te doorbreken, maar ook over intense vriendschap en afscheid.
Rottum

Wadfilm team op Rottumerplaat

Maanden heb ik er naar uitgekeken en het heeft er nog lang om gespannen of ik er überhaupt naar toe mocht. Maar afgelopen week was het eindelijk zo ver. Samen met cameramannen Melchert Meijer zu Schlochtern en Ruurd-Jelle van der Leij moest ik mij om 8:30 (goeie genade, da's vroeg vanuit Tilburg) melden in de Eemshaven om vandaar door Rijkswaterstaat te worden overgevaren naar Rottumerplaat.
konkav-kast

Interview voor Konkav KAST

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door Meike van Zandvoort voor Konkav KAST 03. In het interview vertel ik over mijn werk als geluidsman en mijn voor liefde voor natuurgeluiden.

Première Nieuwe Tilburgers

Vrijdag 27 mei is de première van de serie portretten die ik samen met filmmaker Jesse van Venrooij mocht maken over vluchtelingen in Tilburg. We bezochten de grote opvanglocaties in het voormalige Belastingkantoor en Jozefzorg. We spraken…

Klanten zeggen over mij:

“Olivier is een zeer prettige en vakbekwame man om mee samen te werken”

“Als ik Olivier het geluid laat doen hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken”

Recente producties

Klanten