Bedrijfsfilm

Olivier Nijs

geluid voor Bedrijfsfilms

tel: 06-532 03 033
Olivier-Nijs-Geluidsman

Geluidsman

Als freelance geluidsman in hart en ziel zorg ik voor een vlekkeloze opname en afwerking van het geluid bij uw bedrijfsfilm.

Om aan de door mijzelf opgelegde hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen, heb ik de beschikking over topkwaliteit apparatuur.

Wat onderscheidt de hengelaar van de goede geluidsman? Oog en oor voor detail. Bescheiden op de achtergrond aanwezig als het kan, maar doortastend wanneer nodig.

Tot slot natuurlijk een flinke dosis improvisatietalent en passie voor het vak.

Audionabewerking

 

Studio

Een prettige werkruimte is voor mij van het grootste belang om kwalitatief hoogstaande mixen af te kunnen leveren. Al ruim 10 jaar gevestigd in een verzamelpand voor creatief ondernemers in het centrum van de stad op ong. 15 min. lopen van het station.

Klanten betalen bij mij niet voor duur design meubilair, maar voor de mixen die ik aflever.

Mixage

“De kers op de taart,” zegt de een. ” Totaal overbodig en erg duur”, zegt de ander. De waarheid ligt natuurlijk in het midden. Audionabewerking maakt uw bedrijfsfilm tot een professioneel product.

Een film met matig geluid zal eerder als amateuristisch worden ervaren dan een met een onscherp shot.

Voice-over

Voor veel bedrijfsfilms is een voice-over of commentaarstem een onmisbare leidraad in het verhaal. Vrolijk, serieus, dramatisch of wervend. Ik kan u adviseren bij keuze voor de juiste stem met een passende intonatie bij uw doelgroep en toepassing. Om vervolgens te zorgen voor een perfecte opname en afwerking.

Olivier Nijs Geluid Studio 2013

Recente producties

E-mail

Laatste Berichten

Geluidsman Olivier Nijs en Frank Ikink

Op 25 oktober 2017 werd Tilburger Joost van der Werf geïnstalleerd als Pottekèèker van het openbaar carnaval in Kruikenstad. Samen met zijn filmploeg toog hij in het carnavalsjaar 2017-2018 door Kruikenstad om vijf verhaallijnen te volgen. Het betekende de start van een  uniek project waarin Joost op zoek ging naar de wereld die ‘Karneval in Kruikenstad’ heet.

Wat anderen over mij zeggen

“Olivier has developed a broad range of skills in the field of sound recording. I had a pleasant collaboration with Olivier and hope to work with him again in the future.”

“Olivier is just Top-notch! He did excellent work at my latest short film (Awakening).”

“Olivier has a great acquipment and does his job professional.”

“Fijne vent om mee te werken!!”