Geluidsman gevraagd

Voor vragen en boekingen

Tel.  06 – 532 03 033 of mail

Ik, Olivier Nijs, ben freelance geluidsman in hart en nieren. Ik zorg voor een vlekkeloze geluidsregistratie bij uw media productie. Denk daarbij aan: film-, documentaire, commercial of bedrijfsfilm.

Snel inzetbaar

Omdat ik de beschikking heb over meerdere eigen geluidssets ben ik snel en flexibel inzetbaar.

Korting

Mijn prijzen zijn zeer concurrerend. Meerdaagse kortingen zijn bespreekbaar.

Recent bericht

WAD Teaser

WAD; Leven op de grens van water en land

De vandaag gelanceerde teaser van de nieuwe natuurfilm 'Wad; leven op de grens van water en natuur' geeft een voorproefje van het filmische spectakel van volgend najaar. Als eerste filmploeg wist de crew van Ruben Smit Productions nog niet eerder gefilmde beelden te vangen, zoals de geboorte van de zeehonden en het onderwaterleven in de Waddenzee.
Eelco
Rottum

Wadfilm team op Rottumerplaat

Maanden heb ik er naar uitgekeken en het heeft er nog lang om gespannen of ik er überhaupt naar toe mocht. Maar afgelopen week was het eindelijk zo ver. Samen met cameramannen Melchert Meijer zu Schlochtern en Ruurd-Jelle van der Leij moest ik mij om 8:30 (goeie genade, da's vroeg vanuit Tilburg) melden in de Eemshaven om vandaar door Rijkswaterstaat te worden overgevaren naar Rottumerplaat.
konkav-kast

Interview voor Konkav KAST

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door Meike van Zandvoort…

Première Nieuwe Tilburgers

Vrijdag 27 mei is de première van de serie portretten die ik…
De Levende Rivier

Levende Rivier Review (Blu-ray) - Nederlands natuurschoon in beeld gebracht

Nederland is maar een klein landje. Maar de natuur die we hebben is stiekem erg mooi. Ruben Smit laat ons mee op een ontdekkingstocht over het Nederlandse rivierengebied. Het resultaat is een documentaire van in totaal twee uur. Lees hoe indrukwekkend dit is in de Levende Rivier Review!
De Levende Rivier

De Levende Rivier

Een brutaal mens heeft de halve wereld zeggen ze altijd. Zo leerde ik Ruben kennen. Via vogelgeluiden expert Henk Meeuwsen hoorde ik dat hij mij een vervelend heerschap vond. Dit omdat ik een aantal keer reacties had gegeven op beelden die hij op Facebook had geplaatst. Overigens altijd met de beste bedoelingen. Zo zie je maar hoe anders het geschreven woord kan worden opgevat. Ik had namelijk gezegd dat ik vond dat het geluid bij de door hem geplaatste filmfragmenten absoluut geen recht deed aan de prachtige beelden.
Ijsvogel

Natuurserie De Terugkeer van

/
Op vrijdagavond 20 november om 21:30u is het eindelijk zo ver. Deel 1 van de driedelige natuurdocumentaire serie van filmer Cees van Kempen waaraan ik het afgelopen half jaar keihard heb gewerkt is te zien op NPO1 bij BNN-VARA. Deze eerste aflevering zal geheel in het teken staan van de ijsvogel. Onlangs won deze documentaire nog de publieksprijs op het Wildlife Film Festival Rotterdam, waar de film als openingsfilm getoond werd. De afleveringen daarna gaan over torenvalken en bevers. Deze dieren hebben gemeen dat ze alledrie terug zijn gekeerd in ons land door het verbeterde natuurbeleid in Nederland.
Hans en Maddy Verseput

Cineast Tjeerd Muller vertelt de verhalen van Schouwen-Duiveland

Tjeerd Muller heeft van oudsher een band met Schouwen-Duiveland. Hij wil de verhalen van het eiland vertellen. Om te beginnen in een documentaire over de verzetsgroep De Tien van Renesse.

Klanten zeggen over mij:

“Olivier is een zeer prettige en vakbekwame man om mee samen te werken”

“Als ik Olivier het geluid laat doen hoef ik me daar in ieder geval geen zorgen meer om te maken”

Klanten